Kuva: Nichon Glerum
23.04. klo 19:00

Location

Keikalla.fi WWW →
Address

Liput

9,90–19,90 €

Flame Jazz Stream: Aurora Hentunen Quartet feat. Ukko Heinonen

Aurora Hentunen – piano
Joona Kilponen – trumpetti
Veli-Matti Silanterä – basso
Ville Luukkonen – rummut
Ukko Heinonen – tenorisaksofoni

Vuonna 2017 perustettu Aurora Hentunen Quartet on noussut muutamassa vuodessa pohjoismaisen jazzmusiikin kärkeen ja yhdeksi mielenkiintoisimmista kotimaisista jazzyhtyeistä. Modernia suomalaista jazzia soittava yhtye julkaisi Second Spring -debyyttialbuminsa keväällä 2018 ja toisen albuminsa Frost elokuussa 2019, ja suunnitteilla on kvartetin kolmas albumi.

Aurora Hentunen Quartetin musiikissa kuuluvat soittajien persoonat rikkaana ja monipuolisena kokonaisuutena. Tunnelma liikkuu kappaleiden mukana tarinasta toiseen, herkistä pohjoisen sävelistä syviin ja tummiin aaltoihin, hyytäviltä Lapin tuntureilta kiireisille Amsterdamin kujille, lämpimän Ustica-saaren kallioilta kylmään pysäyttävään ikävään.

Yhtye saa aika ajoin vahvistusta saksofonisti Ukko Heinosesta, joka on ollut mukana kvartetin Frost-albumin raidoilla ja ulkomaiden kiertueilla sekä nyt huhtikuisessa Flame Jazz Stream konsertissa.

”Yhteenvetona: vaikka nimet eivät vielä ole kovin suuren yleisön tietoisuudessa, taitojen puolesta tämä on ehta superyhtye.” – Suomijazz.com, Pentti Ronkanen

 

Konsertti striimataan Logomosta livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan. Liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä.

Live Stream -liput: Lippu.fi
Peruslippu 9,90 €
Kannatuslippu 19,90 €

Koodi:
Koodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä TILAUSVAHVISTUKSESTA, ei itse lipusta. Kyseisen sähköpostin otsikko on: ”TILAUSVAHVISTUS Lippu.fi-verkkokaupasta, tilausnumero: 12345678”

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut
Omalla Keikalla.fi-tililläsi näet kaikki ostamasi tapahtumat.

Internet-yhteys:
Striimiä seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla.

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk