Kuva: Jari Kivelä
05.02. klo 19:00

Location

Facebook Live WWW →
Address

Liput

0–19,90 €

Flame Jazz Stream: Peela

Johannes Granroth – kitara, laulu, sävellykset
Maja Mannila – koskettimet, laulu
Sami Leponiemi – saksofoni
Oliver Karttunen – basso
Mikko Antila – perkussiot
Severi Sorjonen – rummut

Helmikuisessa Flame Jazz Stream -illassa nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen Peela esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Yhtyeen persoonallinen ja notkea groove ammentaa jazzista, funkrockista ja neo-soulista, ja muusikoilla on tilaa leikkiä ja improvisoida. Mukaansatempaava rytminen meininki soljuu vaivattomasti nuorten instrumentalistien käsittelyssä, ja nouseva jazztähti Maja Mannila koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.

Vuonna 2016 perustettu Peela julkaisi debyyttialbuminsa Layers toukokuussa 2018, ja odotettu toinen levy Stepping Stones ilmestyi syyskuussa 2020.

”Peelassa on hieno yhtyekemia, sillä siinä on vain vahvoja persoonallisuuksia, jotka eivät kuitenkaan varjosta toisiaan. Yhdessä nämä talentit ovat vielä enemmän.” – Pentti Ronkanen, Suomijazz.com

Turussa 10.2. asti voimassa olevan 10 henkilön kokoontumisrajoituksen vuoksi konserttiin ei oteta lainkaan saliyleisöä!

Konsertti striimataan livenä Flame Jazzin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla: facebook.com/jazzcityturku/live, ja se näkyy viikonlopun ajan myös Jazz City Turun verkkosivulla www.jazzcityturku.fi. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä. Keikka on katsottavissa Facebookissa viikon ajan, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti
Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €