29.01. klo 19:00

Location

Facebook Live WWW →
Address

Liput

0–19,90 €

Flame Jazz Stream: Rautio/Uotila/Tuuri

Joonatan Rautio – saksofoni
Jukkis Uotila – rummut
Joonas Tuuri – kontrabasso

Saksofonivirtuoosi Joonatan Raution pidäkkeetön ilmaisu on hämmästyttänyt yleisöjä Suomessa ja kansainvälisesti jo vuosia. Tammikuun Flame Jazz -illassa kuullaan hänen uusia sävellyksiään loistavan rytmisektion seurassa. Ilmaisuvoimaisen trion musiikillinen lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. Kontrabassoa Turun striimikeikalla soittaa monista nuoren sukupolven jazzyhtyeistä tuttu Joonas Tuuri, ja rummuissa liekehtii kotimainen mestarimme, jazzin supertähti Jukkis Uotila. Muusikoiden yhteissoitosta huokuu riemullinen vapaus, joka ylittää kaikki rajat!

Joonatan Rautio on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran suomalaisen jazzmusiikin saralla. Rautiolle on myönnetty Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinto vuonna 2010 ja hän on saanut Pori Jazz Vuoden taiteilija -tunnustuksen jo vuonna 2001.

Turussa 10.2. asti voimassa olevan 10 henkilön kokoontumisrajoituksen vuoksi konserttiin ei oteta lainkaan saliyleisöä!

Konsertti striimataan Logomosta livenä Flame Jazzin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla: facebook.com/jazzcityturku/live, ja se näkyy viikonlopun ajan myös Jazz City Turun verkkosivulla www.jazzcityturku.fi. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä. Keikka on katsottavissa Facebookissa 5.2. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti
Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €