17.07. klo 18:00

Location

Kirkkopuiston Terassi WWW →
Address Tuomiokirkonpuisto, 20500 Turku

Liput

Vapaa pääsy

Flame Jazz Summer Live: Adele Sauros Quartet

Adele Sauros – tenori- ja sopraanosaksofoni
Toomas Keski-Säntti – piano
Vesa Ojaniemi – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut

Kovassa nosteessa oleva saksofonisti Adele Sauros on yksi tämän hetken aktiivisimmista jazzmuusikoista ja säveltäjistä Suomessa ja Euroopassa. Pohjoismaisen ja amerikkalaisen jazzin tyylejä yhdistelevä Adele Sauros Quartet on perustettu vuonna 2012, ja kvartetin neljäs albumi Your Special Loss julkaistiin maaliskuussa 2024. Sauroksen melodiset ja vakavat sävellykset ammentavat vaikutteita jazzin perinteestä. Yhtyeen jäsenet ovat virtuoottisia jazzmuusikoita, jotka uskaltavat poiketa totutuista kaavoista ja heittäytyä improvisoimaan spontaanisti.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista ja ikärajattomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin 8.5.–14.8.2024 viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.