03.07. klo 18:00

Location

Kirkkopuiston Terassi WWW →
Address Tuomiokirkonpuisto, 20500 Turku

Liput

Vapaa pääsy

Flame Jazz Summer Live: Kadi Vija 3

Kadi Vija – laulu
Mikael Saastamoinen – kontrabasso
Ville Luukkonen – rummut

Kadi Vija 3 on tuore helsinkiläinen yhtye, jonka musiikissa kuuluu ilo, vapautuneisuus ja tila kokeilla. Äänitaiteilija Kadi Vijan ainutlaatuinen lähestymistapa laulamiseen ja improvisaatioon on saanut vaikutteita instrumentaalisesta jazzmusiikista, virtaavista ajatuksista sekä abstraktiudesta. Bändin kokoonpano ja Vijan sävellykset muistuttavat jazzin perinteistä puhallintrio-formaattia, jossa ihmisääni nyt tulkitsee tavallisesti puhaltimilla soitetut melodiat kontrabasisti Mikael Saastamoisen ja rumpali Ville Luukkosen säestyksellä.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista ja ikärajattomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin 8.5.–14.8.2024 viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.