Njet Njet 9
05.06. klo 18:00

Location

Kirkkopuiston Terassi WWW →
Address Tuomiokirkonpuisto, 20500 Turku

Liput

Vapaa pääsy

Flame Jazz Summer Live: Njet Njet 9

Martti Vesala – trumpetti
Mikko Haanpää – pasuuna
Ilmari Rönkä – alttosaksofoni
Pekka Seppänen – tenorisaksofoni
Sampo Kasurinen – baritonisaksofoni
Ville Kyttälä – koskettimet
Veikki Virkajärvi – kitara
Heikki Laine – basso
Erik Fräki – rummut

Njet Njet 9 on yhdeksänhenkinen kokoonpano, jonka soitossa kuuluu laaja ja iloluontoinen suhde musiikkiin. Lähes kymmenvuotisen taipaleensa aikana säveltäjä-kosketinsoittaja Ville Kyttälän johtama nonetti on hitsautunut yhteen ja jalostanut oman persoonallisen mini big band -soundinsa. Njet Njet 9 sekoittelee ennakkoluulottomasti eri tyylejä, ja kappaleissa kuullaankin vaikutteita monelta suunnalta. Jazzperinteeseen nojaava sävelkieli, täyteläinen puhallinsoundi ja taidokas improvisaatioilmaisu saavat lisämausteita elektronisesta musiikista ja eri maailmanmusiikkityyleistä.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista ja ikärajattomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin 8.5.–14.8.2024 viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.