Kuva: Antti Rintala
16.08. klo 18:00

Location

Kirkkopuiston Terassi WWW →
Address Tuomiokirkonpuisto, 20500 Turku 0405544051

Liput

Vapaa pääsy

Flame Jazz Summer Live: Salesvuo Syncopation

Petri ”Pope” Puolitaival – tenorisaksofoni
Mikko Helevä – Hammond urut
Tomi Salesvuo – rummut

Flame Jazz Summer Live täydentyy ja jazzkesä huipentuu Salesvuo Syncopationin konserttiin! Uusi kotimainen jazzyhtye, Salesvuo Syncopation luottaa akustisen jazzmusiikin perinteiseen ilmaisuvoimaan ja tukee vahvaan svengiin. Tomi Salesvuon uusia sävellyksiä sekä raikkaita jazzsovituksia kotimaisen musiikin klassikoista esittävä kokoonpano on koottu muusikkoystävyksistä, joilla on taustaa vuosien varrelta lukuisista eri yhteyksistä. Muusikoiden riemukkaat yhteiset soittoelämykset ponnistavat aina Sibelius-Akatemian opintoajoilta asti!

Kokoonpanossa ovat mukana kotimaisen jazzkentän huiput: Petri Puolitaival, Mikko Helevä ja Tomi Salesvuo. Yhtyeen esikoisalbumi Complete Loft Sessions julkaistiin toukokuussa ja levy on saatavilla kaikissa lataus- ja striimauspalveluissa.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista ja ikärajattomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom! Tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.