13.07. klo 18:00

Location

Kirkkopuiston Terassi WWW →
Address Tuomiokirkontori 1, Turku

Liput

Vapaa pääsy

Flame Jazz Summer Live – Sounds from Ukraine: Mari Zhiginas & Oleksandr Charkin

Mari Zhiginas – laulu
Oleksandr Charkin – pasuuna
Vesku Saloranta – basso
Jussi Fredriksson – piano
Tuomas Timonen – rummut

Mari Zhiginas on ukrainalainen jazzlaulaja, jonka tumma, pehmeä ja persoonallinen ääni jää soimaan jokaisen kuulijan mieleen ja sydämeen. Turkulaisten muusikoiden säestämänä Zhiginas laulaa klassisten jazzhelmien lisäksi myös ukrainalaisia kappaleita. Zhiginas ja konsertissa soittava pasunisti Oleksandr Charkin ovat mukana Koneen Säätiön Ukraine Solidarity Residencies -ohjelmassa, jossa Ukrainasta sotaa paenneille taiteilijoille pyritään antamaan mahdollisuudet harjoittaa taiteenalaansa Suomessa. Konsertin yhteydessä järjestetään hyväntekeväisyyskeräys sodan uhreille.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom. tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.