30.05. klo 21:00

Location

S/S Bore WWW →
Address Linnankatu 72, 20100 Turku

Liput

20 / 10 €

Frank Sinatra Special: Turku Jazz Orchestra feat. Sami Pitkämö

SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI TOINEN KONSERTTI KLO 21!!

Laulaja, lauluntekijä, muusikko, sovittaja, orkesterinjohtaja, ja tuottaja Sami Pitkämö (s. 1973) on monessa mukana. Hän on vaikuttanut laajalti eri muusikin alueilla, aina jazzista souliin ja rockiin. Sami tunnetaan erityisesti ilmiömäisenä Frank Sinatran tuotannon tulkitsijana.

Samin debyyttialbumi ”lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin” ansaitsi Emma- ehdokkuuden vuonna 2009. Hän on lunastanut useita musiikkialan palkintoja ja tunnustuksia kuten titteli Pori Jazzin vuoden taiteilijana vuonna 2008. Sami on johtanut yhtyeitä televisiossa (Tanssii Tähtien Kanssa, Obladii, Nevada), sekä toiminut myös tuomarina Idols- formaatissa.  Hänellä on myös yhteinen bändi Lenni-Kalle Taipaleen kanssa, ja onhan mies myös yksi jo legandaarisen Hemma Beast- orkesterin jäsenistä.

Turku Jazz Orchestra on uusi turkulaisista ammattimuusikoista koostuva big band. Jo pitkään Turkuun kaivattu kokoonpano aloittaa konsertoinnin näyttävästi heti toimintansa alkutaipaleella. Orkesterin ohjelmisto painottuu aluksi perinteisiin sävelmiin kuten Count Basien ja Frank Sinatran tuotantoon.

Turku Jazz Orchestran ja Sami Pitkämön kohtaamisesta Frank Sinatran tuotannon parissa tulee huikean viihdyttävä ilta tunnelmallisella höyrylaiva Borella.

 

www.samipitkamo.com

www.tjo.fi