30.09.

Location

Silja Europa WWW →
Address 0600 15700

Liput

Alkaen 15€

HERD feat. Aili Ikonen @ Flame Jazz Cruise

Kuva: Jori Grönroos

Panu Savolainen – vibrafoni
Mikko Pellinen – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut
Aili Ikonen – laulu 

Flame Jazz Cruisen sunnuntai alkaa hienoissa tunnelmissa, kun menestysyhtye HERD ja ihastuttava Aili Ikonen kohtaavat Teatterin lavalla.

HERD on tuore vibrafonin, kontrabasson ja rumpujen muodostama jazztrio. Raikkaalla yhtyesoundillaan hurmaava kombo on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt saavuttaa vankkaa suosiota sekä Suomessa että kansainvälisesti. Asiaa on edesauttanut kiitetty debyyttialbumi HERD Live!!, sekä yhtyeen energisen vakuuttava lavakarisma. Heinäkuussa 2011 HERD nappasi ensimmäisen palkinnon hollantilaisen North Sea Jazz -festivaalin arvostetussa European Jazz Competition -yhtyekilpailussa.

Lahjakas ja taitava Aili Ikonen on monipuolisesti musiikin kentällä toimiva laulaja, joka on konsertoinut lukuisilla merkittävillä areenoilla niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Häntä on kuultu lukuisissa huippuyhtyeissä kuten UMO Jazz Orchestra, Norrbotten Big Band, Don Johnson Big Band, Rajaton, Tribute to Ella ja Yona & Liikkuvat Pilvet Orkesteri. Aili voitti yhdessä Kvalda-yhtyeen kanssa pohjoismaiden välisen Young Nordic Jazz Comets- kilpailun vuonna 2004.

Flame Jazz Cruise alkaa lauantaina 29.9.2012 klo 20.15, kun Silja Europan köydet irtoavat Turun satamasta. Risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Flame Jazz Cruisen konsertteihin.

www.herdtrio.com

www.ailiikonen.fi