12.09. klo 19:00

Location

Logomo, MOVE WWW →
Address Köydenpunojankatu 14, Turku

Liput

15,5–20,5 €

JAF Trio + Kari Ikonen – Impressions, Improvisations & Compositions

Flame Jazzin syyskauden avaa Suomen Jazzliiton tuottama kahden esiintyjän yllätyksellinen yhteiskiertue tuoreiden levyjulkaisujen merkeissä.

 

Kari Ikonen – Impressions, Improvisations & Compositions
Kari Ikonen – piano

Pianisti-säveltäjä Kari Ikosen soolopianorepertuaari Impressions, Improvisations & Compositions julkaistiin keväällä levyn muodossa saksalaisella Ozella Musicilla. Nimensä mukaisesti Kandinsky-vaikutteisen albumin musiikki koostuu Ikosen sävellyksistä ja improvisaatioista, joissa soi laajasti pianon koko sointikirjo, preparointeineen ja erikoistekniikoineen. Ikonen on pitkän linjan vaikuttaja paitsi pianon ja mm. Moogin käsittelyssä, myös koko suomalaisen jazzin ja improvisoidun musiikin alalla.

 

JAF Trio (FI/DK)
Adele Sauros – tenori- ja sopraanosaksofoni
Joonas Tuuri – kontrabasso
Frederik Emil Bülow – rummut

Saksofonisti Adele Saurosin, kontrabasisti Joonas Tuurin ja tanskalaisrumpali Frederik Emil Bülowin muodostama trio tunnetaan mainiona live-yhtyeenä. Kolmikon melodisessa musiikissa ja esiintymisessä on vapautta, joka antaa yhtyeen jokaisen jäsenen luovuudelle tilaa nostaen esille kunkin soittajan vahvuudet. Yhtye leikittelee mielellään erilaisilla tahtilajeilla ja tunnelmilla. JAF Trio palkittiin vuonna 2017 We Jazz Rising Star -maininnalla, ja kuluvan vuoden heinäkuussa ilmestyy yhtyeen debyyttialbumi We Jazz Recordsin julkaisemana.

 

LIPUT Lippu.fi 
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
S-etu 18 € (max 2 etua / asiakas, ei bonusta)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

 

 

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Teatro-baari palvelee klo 15 alkaen ja myös konsertin jälkeen.

Konsertti striimataan livenä Flame Jazzin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla. Voit tukea Turun jazztapahtumatoimintaa ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä tästä linkistä! Keikka on katsottavissa Facebookissa 18.9. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Logomoon on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta salissa säilyvät riittävät turvavälit. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia mahdollisissa jonotustilanteissa. Muistathan noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa! Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.