Kuva: Pietari Purovaara
23.10. klo 19:00

Location

Logomo, MOVE WWW →
Address Köydenpunojankatu 14, Turku

Liput

15,5–20,5 €

Kaisa’s Machine

Joonatan Rautio – saksofoni
Mikael Myrskog – kosketinsoittimet
Kaisa Mäensivu – basso
Joe Peri – rummut

Kaisa Mäensivu on yksi suomalaisen jazzin suurista tulevaisuuden nimistä. Opintonsa Sibelius-Akatemiassa aloittanut, mutta sittemmin New Yorkiin opiskelemaan suunnannut ja miljoonametropoliin kotiutunut kontrabasisti esiintyy oman yhtyeensä lisäksi lukuisissa kokoonpanoissa Suomessa ja maailmalla. Kaisa’s Machine -yhtyeen debyyttialbumi In the Key of K (2017) esitteli Mäensivun sävellysten muodossa kypsän näkemyksen modernista jazzista ja laatuyhtyeen saumattomasta yhteistoiminnasta. Jatkuvasti uusia reittejä etsivä ja yhä persoonallisempaan suuntaan etenevä energinen kvartetti on nauttinut suosiota mm. Lontoon ja New Yorkin legendaarisilla jazzklubeilla, ja lokakuussa yhtye saapuu hemmottelemaan jälleen myös turkulaisyleisöä.

 

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat 18 € (max 2 etulippua / asiakas)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

 

 

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti
Kannatuslippu 9,90 €
Superkannatuslippu 19,90 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta salissa säilyvät riittävät turvavälit. Tapahtumassa tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, ja suosittelemme THL:n ohjeistuksen mukaisesti myös kasvomaskin käyttöä. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.

Konsertti striimataan livenä Jazz City Turun ja Flame Jazzin Facebook-sivuilla: facebook.com/flamejazz/live. Voit tukea Turun jazztapahtumatoimintaa ostamalla striimauskonserttiin kannatuslipun Tiketistä! Keikka on katsottavissa Facebookissa 29.10. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.