05.04. klo 21:00

Location

Svenska Teater / Cafe Tiljan WWW →
Address Eerikinkatu 13

Liput

15/10€

Kari Ikonen Trio

Kari Ikonen – piano
Ara Yaralyan – basso
Markku Ounaskari – rummut

Flame Jazz jatkaa konserttisarjaa Svenska Teaterin Cafe Tiljanissa. Tunnelmallinen miljöö saa arvoistaan ohjelmaa, kun kansainvälisesti arvostettu Kari Ikonen Trio saapuu Turkuun Suomen Jazzliiton kiertueellaan.

Useasti palkitun pianisti ja säveltäjä Kari Ikosen uusin kokoonpano on trio, jonka ekspressiivinen keitos koostuu parhaista eurooppalaisista raaka-aineista, vankasta afro-amerikkalaisen keittotaidon perinteestä ja hienoimmista itämaisista mausteista. Chef Kari Ikonen laatii tiiminsä kanssa menun, jossa Ikosen omat luomukset yhdistyvät luontevasti armenialaisiin perinneherkkuihin ja mm. Coltranen klassikkoresepteihin. Saksalainen Ozella Music julkaisee trion ensilevyn maaliskuussa 2013.

Kolmikko on esiintynyt usempaan otteeseen Virossa ja kutsuttu showcase-esiintymiseen News From Helsinki – hankkeen tiimoilta myös Venäjälle. Suomen lavoja yhtye on myös kiertänyt ikäänsä nähden ahkerasti. Ennen Suomen Jazzliiton ja Astor & Amadeus Music Managementin yhdessä tuottamaa kiertuetta bändi suuntaa vielä konsertoimaan Portugaliin ja Espanjaan.

Luvassa maukasta ja takuuvarmasti tuoretta pianotriotaituruutta ”chef” Ikosen tyyliin!

www.kariikonen.com