Linda May Han Oh. Kuva: Shervin Lainez.
08.10. klo 19:00

Location

Move-sali, Logomo WWW →
Address Köydenpunojankatu 14, Turku

Liput

15,5–20,5 €

Linda May Han Oh & Fabian Almazan (US)

Linda May Han Oh – basso
Fabian Almazan – piano

Lokakuun huippuvieraana Turkuun saapuu yksi tämän hetken kuumimmista maailman jazznimistä: basisti Linda May Han Oh. Malesiassa syntynyt, Australiassa varttunut ja tätä nykyä New Yorkissa asuva muusikko on tullut tunnetuksi muun muassa kitaristilegenda Pat Methenyn luottobasistina, ja hän onkin noussut viime vuosina yhdeksi kansainvälisen jazzkentän työllistetyimmistä instrumenttinsa taitajista. Moninkertaisesti palkittu Oh on julkaissut omalla nimellään viisi albumia, ja säveltäjänä hän uudistuu koko ajan. Hänen musiikkinsa on samanaikaisesti haastavaa ja kevyttä, klassista ja rajoja rikkovaa.

“She has an indescribable presence in the music that is really hard to find. She owns the space around the notes she plays in ways that really add up to something more than the notes and sounds. There is a transcendent thing happening there that is really what makes music music.”
– Pat Metheny

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
Viking Club -etu 18 € (max 2 etulippua / asiakas)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Konserttiin on myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta tilassa säilyvät turvavälit. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Tapahtumassa tulee noudattaa myös hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet vieraillut viimeisen kahden viikon aikana maassa, josta saapuessa suositellaan karanteenia.