Kuva: Maarit Kytöharju
17.03. klo 19:00

Location

Åbo Svenska Teater WWW →
Address Eerikinkatu 13, 20100 Turku

Liput

15-33

Mikko Innanen 10+ ja Key Ensemble

Vuoden 2017 Flame Jazz -artisti Mikko Innasen ympärille rakennettu konsertti toteuttaa palkitun muusikon villeimpiä visioita. Innanen edustaa jazzmusiikin perinnettä ja nykypäivää harvinaisen orgaanisella tavalla – jazz on hänelle kuin äidinkieli. 12-henkinen Mikko Innanen 10+ on tämän hetken kuumimpia kotimaisia yhtyeitä, ja Turun konsertissa kokoonpanoa laajennetaan kamarikuorolla. Spektaakkelin kruunaa Innasen tuore sävellys Fryygia, jossa Teemu Honkasen johtama Key Ensemble laulaa 3000 vuoden takaisella fryygian kielellä. Kiinnostavimpiin suomalaisiin kuoroihin lukeutuva Key Ensemble on tullut tunnetuksi puhtaasta ja täyteläisestä soinnistaan sekä innovatiivisista konserttiohjelmistaan. Jazzin ja kuoromusiikin eeppinen kohtaaminen Åbo Svenska Teaterilla on kevätkauden ehdottomia kohokohtia!

“Finnish saxophonist Mikko Innanen is one of the most compelling new voices on the European improvised music scene” -Downbeat

Mikko Innanen – saksofonit ja sävellykset
Pauli Lyytinen – saksofoni
Jussi Kannaste – saksofoni
Verneri Pohjola – trumpetti
Jukka Eskola – trumpetti
Jari Hongisto – pasuuna
Juho Viljanen – pasuuna
Seppo Kantonen – piano
Ville Herrala – basso
Eero Tikkanen – basso
Mika Kallio – rummut
Joonas Riippa – rummut

Key Ensemble
Teemu Honkanen, johtaja

Liput: 33 € / eläkeläiset 31 € / opiskelijat 28 € / S-Etu 30 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta) Ticketmaster. Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Liput näkö- ja mukavuusrajoitteilla alk. 15 €, ÅST:n lippukassa, Hansakortteli

S-Etukortti TOK

 

 

Key Ensemble

Key Ensemble