Kuva: Otto Virtanen
26.03. klo 19:00

Location

Bar Ö WWW →
Address Linnankatu 7, Turku

Liput

0–19,90 €

Flame Jazz Stream: Panu Savolaisen Soiva Trio

Panu Savolainen – vibrafoni
Harri Kuusijärvi – harmonikka
Eero Seppä – kontrabasso

Panu Savolaisen Soiva Trio ottaa kaikki sointivärit irti Panu Savolaisen vibrafonin, Harri Kuusijärven harmonikan sekä Eero Sepän kontrabasson persoonallisesti soivasta kombinaatiosta. Savolaisen pelkistetyt, yksinkertaisuuden kauneutta pelkäämättömät sävellykset jättävät tilaa niin värikylläiselle tulkinnalle kuin mestarillisten muusikoiden improvisaatiollekin. Tällä vahvasti kansanmusiikkivaikutteisellakin musiikillisella matkalla kuulijaa viedään tunnelmasta toiseen vilpittömästä herkkyydestä aina jazzmaiseen leikittelyyn. Yhtyeen uusi albumi julkaistaan helmikuussa 2021.

”Panu Savolaisen Soivan Trion musiikista löytyi upeita harmonioita ja hienostuneita sävyjä, jotka pääsivät täysiin oikeuksiinsa Savolaisen, harmonikan Harri Kuusijärven ja basson Eero Sepän virtuoosisen yksilötaidon ja yhteissoiton myötä.” – Jyri Ojala, Karjalainen

 

Toistaiseksi 28.3. asti voimassa olevan poikkeustilan vuoksi konserttiin ei oteta lainkaan saliyleisöä!

Konsertti striimataan livenä Jazz City Turun ja Flame Jazzin Facebook-sivuilla: facebook.com/flamejazz/live, ja se näkyy viikonlopun ajan myös Jazz City Turun verkkosivulla www.jazzcityturku.fi. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä: tiketti.fi/jazzcityturkustream. Keikka on katsottavissa Facebookissa viikon ajan, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti Myynti alkaa maaliskuussa!
Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €