Kuva: Heikki Tuuli
19.02. klo 19:00

Location

Facebook Live WWW →
Address

Liput

0–19,90 €

Flame Jazz Stream: Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri

Konsertti siirtyy verkkoon! Åbo Svenska Teater kontaktoi kaikki lipun jo ostaneet asiakkaat ja ohjeistaa lippujen vaihdossa ja palautuksesa. Konsertti toteutetaan striimattuna Facebook Livessä. Huom! Konsertti alkaa verkossa jo klo 19

Pauli Lyytinen – saksofonit, sävellykset
Verneri Pohjola – trumpetti
Ulf Krokfors – kontrabasso
Mika Kallio – rummut, gongit

Helmikuussa Café Tiljanin lavalle nousee saksofonisti Pauli Lyytisen luotsaama, kotimaisen jazzin huipuista koostuva, ennakkoluuloton Magnetia Orkesteri. Vahvasti improvisoivan kvartetin ohjelmisto sisältää pääasiassa viime keväänä julkaistun Hypnosis-albumin kappaleita, joiden voimakkaat tunnelmat ja eteeriset äänimaisemat pitävät kuulijat magneettisessa otteessaan. Omaääniset puhaltajat Lyytinen ja Verneri Pohjola muodostavat vahvan tutkaparin yllätyksellisesti vyöryvän kompin tukemina. Turun keikalla kontrabasisti Eero Tikkasta tuuraa Ulf Krokfors ja rummuissa taituroi Mika Kallio.

Turussa 10.3. asti voimassa olevan 10 henkilön kokoontumisrajoituksen vuoksi konserttiin ei oteta lainkaan saliyleisöä!

Konsertti striimataan livenä Jazz City Turun ja Flame Jazzin Facebook-sivuilla: facebook.com/flamejazz/live, ja se näkyy viikonlopun ajan myös Jazz City Turun verkkosivulla www.jazzcityturku.fi. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä: tiketti.fi/jazzcityturkustream. Keikka on katsottavissa Facebookissa viikon ajan, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti
Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €