25.09. klo 19:00

Location

Turun Seudun Musiikkiopisto WWW →
Address Mestarinkatu 2

Liput

10€

Plop

Mikko Innanen – saksofonit
Ville Herrala – basso
Joonas Riippa – rummut 

Suomalaisten jazzkokoonpanojen kärkikaartiin lukeutuva PLOP julkaisee uuden levynsä Per se syyskuussa 2013. Tämän onnellisen tapahtuman johdosta yhtye saapuu Turun Seudun Musiikkioppilaitoksen tiloihin esittämään omaperäistä, yllättävää ja vangitsevaa säveltaidetta.

PLOP on kolmen nuoremman polven jazzveteraanin muodostama kollektiivi, jolle vapaus ei ole vain retoriikkaa vaan toteutunut tahtotila. Saksofonisti Mikko Innanen tunnetaan tinkimättömänä kansainvälisesti multipalkittuna taiteilijana. Turkulaislähtöinen Ville Herrala piiskaa bassollaan PLOPin lisäksi lukuisia muitakin huippuyhtyeitä kuten Jukka Perko Streamline Jazztet ja Teemu Viinikainen Trio. Arvaamaton rumpali Joonas Riippa svengaa kuin taikuri ja yllättää kuin hirvi!

Kaikki trion jäsenet säveltävät yhtyeelle ohjelmistoa, mutta esiintymisten spontaanin luonteen takia PLOPin konsertit saattavat olla keskenään hyvinkin erilaisia – kaikkien tai kenenkään sävellyksiä ei välttämättä esitetä. Trio pyrkii kuulostamaan ennen kaikkea itseltään: PLOPin musiikki on vakavaa, hauskaa, nopeaa, hidasta, rumaa, kaunista, svengaavaa, tyrmäävää, ihanaa ja ärsyttävää.

Yksi kaikkien ja kaikki jazzin puolesta!

>www