16.11. klo 21:00

Location

Musiikkikahvila Sointu WWW →
Address Linnankatu 27, 20100 Turku

Liput

10€

PLOP

Mikko Innanen – saksofonit
Ville Herrala – kontrabasso
Joonas Riippa – rummut

PLOP on kolmesta nuoremman polven jazzveteraanista koostuva kollektiivi. Tälle yhtyeelle vapaus ei ole vain retoriikkaa vaan toteutunut tahtotila. Kaikki trion jäsenet säveltävät yhtyeelle ohjelmistoa, mutta esiintymisten spontaanin luonteen takia PLOPin konsertit saattavat olla keskenään hyvinkin erilaisia. Kaikkien tai kenenkään sävellyksiä ei välttämättä esitetä.

Yhtyeen saksofonisti Mikko Innanen on sukupolvensa menestyneimpiä suomalaismuusikoita. Kotimaassaan lähes kaikki mahdolliset palkinnot ja kilpailut voittanut artisti toimii aktiivisesti myös kansainvälisesti. Viimeisimpänä hän oli ehdolla arvostetun Nordic Council’s Music Prizen saajaksi. Turkulaislähtöinen Ville Herrala on vakiinnuttanut paikkansa usean maamme kärkiartistin luottobasistina. Intohimoinen bassotaituri tunnetaan tällä hetkellä mm. Jukka Perkon, Teemu Viinikaisen sekä Joonatan Raution yhtyeistä. Rumpali Joonas Riippa on instrumenttinsa persoonallisimpia taitajia, ja hänen intensiivinen ilmaisunsa pitää abstraktinkin äänimaiseman vahvasti elossa.

Tuleva Flame Jazz -konsertti järjestetään intiimissä Musiikkikahvila Soinnussa. Yleisö pääsee nyt kokemaan villin improvisaation huumaa lähietäisyydeltä!

www.mikkoinnanen.com

PLOP at Myspace