Kuva: Raoul Björkenheim
08.04. klo 19:00

Location

Bar Ö WWW →
Address Linnankatu 7, Turku

Liput

12–20 €

Raoul Björkenheim eCsTaSy

Raoul Björkenheim – sähkökitara
Pauli Lyytinen – saksofoni
Jori Huhtala – kontrabasso
Markku Ounaskari – rummut

Kitaristivelho Raoul Björkenheim juhlii keväällä 40-vuotista taiteilijauraansa kiertueella yhtyeensä eCsTaSyn kanssa. Björkenheimin vaiherikas musiikillinen taival alkoi Suomessa 1980-luvun alussa ja kulki pitkään New Yorkin kautta. Björkenheimin uralle mahtuu vaikuttava kavalkadi kansainvälisiä ja kotimaisia soittokumppaneita Bill Laswellista Toshinori Kondoon ja Edward Vesalasta Junnu Aaltoseen.

Vuonna 2011 perustettu eCsTaSy on yksi Björkenheimin kiehtovimmista kokoonpanoista. Kokenut yhtye luottaa kykyynsä ottaa riskejä ja vie musiikkinsa yllättävillekin alueille. Jori Huhtalan kekseliäät bassolinjat ja Markku Ounaskarin dynaaminen rumpalointi inspiroivat maestro Björkenheimin luovaa vapautta, johon lisäulottuvuutta tuo saksofonisti Pauli Lyytisen soinnillinen väriskaala ja henkeäsalpaava tekniikka. Soittajilla tuntuu olevan kyky lukea toistensa ajatuksia, ja Björkenheimin sävellykset toimivat ponnistuslautana improvisaatioille, joissa sekä kuuntelijat että soittajat pysyvät varpaillaan.

LIPUT Tiketti
Peruslippu 20 €
Eläkeläiset 18 €
Opiskelijat 12 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia viranomaisrajoituksia ja terveysturvallisuusvaatimuksia. Ajankohtaisista erikoisjärjestelyistä tiedotetaan lähempänä konsertin ajankohtaa Flame Jazzin verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja sähköpostiuutiskirjeessä.