16.05. klo 21:00

Location

S/S Bore WWW →
Address Linnankatu 72, 20100 Turku

Liput

15 / 10 / 5 € (norm / eläk & työt / opisk)

Severi Pyysalo & Niklas Winter Duo

Severi Pyysalo – vibrafoni, kosketinsoittimet
Niklas Winter – kitara 

Kahden turkulaisen jazzikonin kohtaaminen on ensimmäinen Flame Jazz -konsertti tunnelmallisella kulttuurilaiva Borella. Jazzliekeistä päästään nyt nauttimaan ainutlaatuisissa puitteissa, kun historiallinen laivaympäristö muuntautuu jazzklubiksi.

Vibrafonisti Severi Pyysalon ura suomalaisen jazzmusiikin edelläkävijänä on vertaansa vailla. Kansainvälisesti korkealle arvostettu Pyysalo on viime vuosina jälleen uusiutunut energisen Mokners -yhtyeen myötä. Tuore albumi Lay Back And Listen oli vuoden 2011 huippujulkaisuja.

Niklas Winter tunnetaan aktiivisena jazzkitaristina, ja myös hänen uransa on ollut kansaivälisesti varsin merkittävä. Muun muassa Kenny Wheelerin sekä Lars Janssonin kanssa työskennellyt Winter on saanut runsaasti tunnustusta myös levy-yhtiönsä Abovoicen tuotannosta.

Keskiviikkoillan merellisissä tunnelmissa tämä rautainen turkulaisduo yhdistelee suomalaiskansallisia sävyjä afroamerikkalaiseen ilmaisuun. Samalla käynnistyy Flame Jazzin ja Boren yhteistyö turkulaisen kulttuurielämän rikastamiseksi!