Kuva: Andreas Dienert
01.04. klo 19:00

Location

Move-sali, Logomo WWW →
Address Junakatu 9, Turku

Liput

15,5–22,5 €

Vladimir Shafranov Trio feat. Jukkis Uotila & Johnny Åman

Vladimir Shafranov – piano
Johnny Åman – basso
Jukkis Uotila – rummut

Huhtikuussa Logomossa kuullaan harvinaista herkkua, kun mestaripianisti Vladimir “Vova” Shafranov tuo trionsa Flame Jazzin vieraaksi!

Leningradissa syntynyt Vladimir Shafranov on vaikuttanut Suomen jazzelämässä jo vuodesta 1973 lähtien. Hänen yhteistyönsä saksofonisti Eero Koivistoisen ja muiden 1970- luvun merkittävien suomalaisten jazznimien kanssa on dokumentoitu kattavasti tuon ajan levytyksille. Shafranovin trio basisti Pekka Sarmannon ja rumpali Jukkis Uotilan kanssa oli aikanaan työllistetyimpiä suomalaisia yhtyeitä. Erityiseen suosioon Shafranovin levytykset ovat nousseet vuosituhannen vaihteessa Japanissa. Shafranov loi uraa 1980–90-luvuilla myös New Yorkissa mm. Ron Carterin yhtyetoverina. Muutettuaan Isosta Omenasta takaisin Suomeen mies asettui perheineen Ahvenanmaalle, jossa vaikuttaa edelleen.

“On aina mukavaa tulla Suomen mantereelle soittamaan, ja siitä onkin jo kulunut alkaa, kun viimeksi olin Turussa. On mahtavaa päästä pitkästä aikaa soittamaan Jukkiksen kanssa, odotan sitä mielenkiinnolla! Konsertissa esitämme pääasiassa minun sovituksiani jazzklassikoista,” Vova kertoo.

Konsertti on osa Pohjoismaisen kulttuurirahaston Puls-hanketta.

 

 

LIPUT Lippu.fi
Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
Viking Club -etulippu 20 €
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Konsertti järjestetään MOVE-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia viranomaisrajoituksia ja terveysturvallisuusvaatimuksia. Ajankohtaisista erikoisjärjestelyistä tiedotetaan lähempänä konsertin ajankohtaa Flame Jazzin verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja sähköpostiuutiskirjeessä.