Yona & Perko & Kosminen nukuttavat yleisöä Vimmassa

10.2.2012 Uutiset

Samuli Kosmisen, Yonan ja Jukka Perkon uusi sävelteos saksofoneille, laululle ja rauhalle esitetään Toimintakeskus Vimmassa torstaina 1.3.2012. Jukka Perko, Samuli Kosminen ja Yona johdattavat uudessa teoksessaan kuulijansa Unelaan, paikkaan unen ja valveen rajamailla. Hetkenä ennen uneen vaipumista, jolloin uni ja todellisuus sekoittuvat, ihmisääni ja musiikki suovat kuulijalleen mahdollisuuden leijua kauas arjen aatoksista. Aika pysähtyy ja tiivistyy säveliksi, äänelliseksi hiljaisuudeksi, joka kantaa meidät höyhensaarille ja takaisin.

Unela kantaesitettiin elokuussa 2011 Rämsöön Moottorimusiikin festivaaleilla ja Viapori Jazzissa. Uudenlaisessa teoksessa muusikot kutsuvat kuulijansa osallistumaan musiikkia ja kuvaa yhdistelevään esitykseen tuomalla konserttipaikalle oman tyynyn, peiton tai vaikka unilelun. Nukahtaakin saa ja se on jopa suotavaa!