Severi Pyysalo & Niklas Winter Duo hämärissä tunnelmissa

17.5.2012 Blogi

Höyrylaiva Boren ensimmäisellä Flame Jazz -keikalla sattui ja tapahtui. Konsertin alussa katkenneet sähköt loivat näin ollen täysin akustiseen settiin miellyttävän hämärän tunnelman. Lähes pimeästä salista huolimatta herrat Pyysalo ja Winter soittivat upeasti! Musiikin energia välittyi yleisöön pimeässä yllättävänkin intensiivisellä tavalla.

Konsertin jälkimmäinen puolisko mentiin perinteisesti valot päällä. Tulikuuma vibrafonitaiteilija Severi Pyysalo näytti jälleen kerran olevansa yksi planeetan hienoimmista jazzsolisteista. Pyysalon rinnalla kitaristi Niklas Winter loihti ilmoille upeaa turkulaista bluesmaisemaa. Duon esitys oli kaikin puolin tasapainoinen ja nautittava. Illan kulku kaikkine käänteineen oli yksi Flame Jazz -kevään hienoimmista elämyksistä.

Kuvat: Olli Sulin