Johanna Iivanainen tulkitsee suosikkisävelmiään

2.11.2013 Uutiset

Johanna Iivanainen tunnetaan luonnollisen kauniista ja tunteikkaasta ilmaisustaan. Upea laulajar saapuu Turkuun Flame Jazzin vieraaksi kahdeksi illaksi suomalaisen huippuyhtyeen solistina.

Iivanainen on ihastuttanut yleisöä useissa eri tyylisissä yhtyeissä, joista mainittakoon yhteistyö Antti Sarpilan, Jukka Perkon ja Umo Jazz Orchestran kanssa. Johanna tunnetaan myös omista laulelmallisista projekteistaan. Hän on julkaissut omalla nimellään kaksi kiiteltyä albumia, ja on hänet nähty myös Euroviisukarsintojen loppusuoralla.

Flame Jazz -konsertissa kuullaan laulajattaren harvemmin esittämää jazztuotantoa. Tulkinnat rakastetuista jazzsävelmistä kuten My Funny Valentine, Black Coffee ja Dream a Little Dream of Me takaavat lämminhenkisen ja tunnelmallisen illan huippujazzin parissa.

Iivanaisen kanssa lavan jakaa suomijazzin huipuista koostuva yhtye. Flame Jazzin keulamies Jussi Fredriksson siirtyy juontajan tehtävistään tällä kertaa pianopallille, ja Sibelius-Akatemian jazzosaston johtaja Jussi Kannaste saapuu toimistostaan värittämään iltaa saksofonillaan. Yhtyeen takarivistä löytyy turkulaista osaamista, kun basisti Ville Herrala luo jykevällä bassollaan konsertin pohjavireen. Laadukkaan kokoonpanon täydentää yksi Suomen kuumimmista rumpalinimistä Jaska Lukkarinen.

Luvassa on vahvaa tulkintaa ja taidokasta improvisointia tuttujen jazzsävelmien ympärillä.

 

Pe 8 .11 klo 19 ja la 9.11 klo 21: Johanna Iivanainen My Favorite Standards (Åbo Svenska Teater, Studio, Eerikinkatu 13)

Johanna Iivanainen – laulu
Jussi Fredriksson – piano
Jussi Kannaste – saksofoni
Ville Herrala – basso
Jaska Lukkarinen – rummut