Johanna Iivanainen hurmasi loppuunmyydyissä konserteissa

11.11.2013 Blogi

Lähes kolme vuotta kesti ennen kuin laulaja Johanna Iivanaisen vierailu Flame Jazzissa toteutui. Odotus palkittiin upeasti, kun Johanna ja ympärille kasattu huippuyhtye veti kahtena iltana ÅST:n salin ääriään myöten täyteen.

Iivanainen on viime vuosina luonut määrätietoisesti soolouraansa, ja häntä on nähty aiempaa vähemmän jazzlavoilla. Flame Jazz -konsertissa Johanna tulkitsi kuitenkin suosikkikappaleitaan nimenomaan jazzin alueelta. Pääpaino oli perinteisissä sävelmissä kuten Black Coffee, Dream a Little Dream For Me ja What a Difference a Day Made. Irtonaisen improvisatöörisesti säestänyt kvartetti lisäsi Iivanaisen tulkintoihin oman värinsä, ja molempina iltoina kuultiin vauhdikkaita ja yllätyksellisiä versioita klassikoista.

Valitettavasti kaikki halukkaat eivät tällä kertaa mahtuneet konsertteihin. Tästä voitaneen päätellä, että Johanna Iivanainen on jatkossakin haluttu vieras Flame Jazzissa!

Flame Jazz kiittää Romana Management -yritystä osallistumisesta konserttien järjestelyihin.

Kuvat: Olli Sulin (Jazzeye)