Harvat ovat yhtä tyhmiä, sanoo jazzyhtye Equally Stupid

18.2.2014 Uutiset

Equally Stupid

Suomalais-sveitsiläis-islantilainen jazztrio Equally Stupid julkaisee 19. helmikuuta debyyttialbuminsa Exploding Head, jonka tiimoilta yhtye vierailee Turussa osana Flame Jazz –konserttisarjaa. Kansainvälistä huippuyhtyettä kuullaan jazzklubi Monkissa perjantaina 21.2.

Equally Stupid on Pauli Lyytisen, Sigurdur Rögnvaldssonin ja David Meierin muodostama vahva ja energinen yhtye, jonka musiikki on melodista ja rytmisesti monikerroksista. Debyyttilevy Exploding Head tempaisee kuulijan mukaansa anteeksipyytelemättömällä asenteellaan.

Equally Stupid on nuori yhtye, mutta sen jäsenet ovat tunnettuja kansainvälisesti aktiivisia muusikoita. Suomalaissaksofonisti Pauli Lyytinen on vakuuttanut persoonallisilla projekteillaan, ja Equally Stupid esittelee taas uuden puolen hänen kunnianhimoisista hankkeistaan. Islantilainen kitaristi Sigundur Rögnvaldsson ja sveitsiläisrumpali David Meier tuovat piristävän ruiskeen eurooppalaista energiaa Turun jazzkentälle.

Flame Jazz –ilta tuo väkevää kansainvälistä ilmaisua Monkin perjantai-iltaan!

”All are equal. Some are more equal than others. But only very few are equally stupid.” –Equally Stupid

Pe 21.2 klo 21 Equally Stupid (FIN/IS/DEN) @ Jazzklubi Monk (Humalistonkatu 3)

Pauli Lyytinen – saksofonit

Sigurdur Rögnvaldsson – kitara

David Meier – rummut

Ovet klo 20.30

Liput: 8/6€ (8Raita Record Shop)

http://www.equallystupid.net

Livevideo Exploding Head -kappaleesta: http://www.youtube.com/watch?v=4yYufP4H-Qg