Marc Bernstein ja suomijazzin huiput kohtaavat Monkissa

22.4.2014 Uutiset

MarcFlame Jazzilla on kunnia saada vieraaksi amerikkalainen saksofonisti, todellinen voimasoittaja Marc Bernstein. Nykyisin Tanskassa asuva Bernstein tunnetaan energisenä ja rytmisesti vahvana soittajana. Hän nousi jazzyleisön tietoisuuteen työskennellessään mm. Chico Hamiltonin, Roy Haynesin, Michael Breckerinja Billy Cobhamin kanssa. New Yorkissa 1980-90 -luvuilla hienon uran luonut huippumuusikko saapuu jazzklubi Monkiin suomalaisen all stars -ryhmän kanssa. Vibrafonisti Severi Pyysalo sekä helsinkiläisen Koko Jazz Clubin isännät basisti Timo Hirvonen ja rumpali Jussi Lehtonen tarjoavat amerikkalaistaiturille energisen ponnahdusalustan lennokkaaseen ilmaisuun.

Flame Jazzin perjantai-ilta tarjoaa autenttista New Yorkin jazzhenkeä eurooppalaisilla väreillä. Tulossa on rytmi-iloittelu, josta ei takuuvarmasti puutu vauhtia ja hikeä!

Pe 25.4 klo 21 Marc Bernstein with Finnish All Stars @ Monk (Humalistonkatu 3)

Marc Bernstein (USA) – saksofoni
Severi Pyysalo – vibrafoni
Timo Hirvonen – basso
Jussi Lehtonen – rummut

Liput 10/8€ (8Raita Record Shop)

www.marcbernstein.net

www.kokojazz.fi