Jarmo Saari tuo uuden superkokoonpanonsa Turkuun

13.5.2014 Uutiset

Jarmo Saari RepublicÅbo Svenska Teaterin kevään viimeisessä Flame Jazz -konsertissa kuullaan tuoretta Jarmo Saari Republic –kokoonpanoa. Multi-instrumentalisti Jarmo Saaren uusi yhtye pohjaa vahvasti ylistettyyn Jarmo Saari Solu -projektiin jalostaen sen lyyrisiä ja hypnoottisia sävyjä. Mittavan uran muusikkona tehnyt Saari kertoo haaveilleensa tästä ”mahdottomasta” kokoonpanosta jo kymmenen vuotta. Yhtyeen peräti kolme rumpalia ovat tuttuja kasvoja Suomen musiikkikentältä aina 90-luvun Kingston Wallista nykypäivän Timo Lassyn sekä Verneri Pohjolan yhtyeisiin.  Yhtyeen ensiesiintyminen sai haltioituneen vastaanoton Tampere Jazz Happeningin konsertissa. Jarmo Saari Republic julkaisi hiljattain debyyttialbuminsa ja esiintyy Flame Jazzissa osana Suomen Jazzliiton kiertuetta. 

Pe 16.5 klo 22 Jarmo Saari Republic @Café Tiljan (Eerikinkatu 13)

Jarmo Saari – baritonikitara, laulu, sampleri, taurus pedal, keys, theremin
Sami Kuoppamäki – rummut
Olavi Louhivuori – rummut
Abdissa ”Mamba” Assefa – perkussiot 

Ovet klo 21

Liput 15/10€ (Lippupalvelu)