Jarmo Saari Republic huumasi Flame Jazz -yleisön

19.5.2014 Blogi

Jarmo Saaren tuore kvartetti toi perjantaina 16.5 Flame Jazz -iltaan ison annoksen positiivista virtaa. Jarmo Saari Republic -yhtyeen huumaava rytmi vei kuulijat täysin mennessään, ja ylimääräisiä taputettiin Café Tiljanissa seisten. Kitaristi Saaren aitoa ja omaperäistä näkemystä tuki peräti kolme huippurumpalia: Sami Kuoppamäki, Abdissa Assefa ja Olavi Louhivuori. Orgaanisesti kommunikoivan rytmimassan lisäksi suuren vaikutuksen konsertissa teki Jarmo Saaren upea baritonikitaransoitto, joka pisti uskomaan jokaisen soittimesta lähtevän äänen.

Flame Jazz sopi perjantaina Åbo Svenska Teaterin kanssa kuudesta lisäkonsertista Café Tiljanissa syksyllä 2014. Luvassa on taas kiinnostavia ja ajankohtaisia artisteja Suomen musiikkielämän huipulta. Flame Jazz katsoo myös aktiivisesti ulkomaille, ja syksyllä saadaan ohjelmistoon vieraita aivan kansainväliseltä huipulta. Syksyn 2014 ohjelmisto julkaistaan alkukesästä. Tervetuloa konsertteihin!

Kuvat: Olli Sulin

Jarmo Saari Republic