Kuudennen Flame Jazz Cruisen ensimmäiset artistit julki

16.10.2014 Uutiset

Red

Redrama

REDRAMA – TEDDY´S WEST COASTERS – NASSAUN FASAANI – VERNERI POHJOLA SOLO

Kuudes Flame Jazz Cruise järjestetään Viking Gracella 31.1.2015. Suosittu risteilykonsepti kokoaa jälleen rytmimusiikin ajankohtaiset huiput Itämeren aalloille. Tulevan tapahtuman varmistuneita artisteja ovat huimaan suosioon noussut Redrama, rumpali Teppo Mäkysen luotsaama Teddy´s West Coasters, räjähtävän energinen Nassaun Fasaani sekä paluupäivänä soolona esiintyvä trumpetisti Verneri Pohjola. Flame Jazz Cruisen lopullinen ohjelma julkaistaan marraskuussa.

Normaali risteilylippu oikeuttaa pääsyyn laivan kaikkiin Flame Jazz -tapahtumiin. Varmista pääsysi talviselle musiikkiristeilylle varaamalla lippusi Viking Linelta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja lämpimästä tunnelmasta!