Koko Jazz Orchestra nautiskeli Café Tiljanin akustiikasta

25.11.2014 Blogi

Helsinkiläisen Koko Jazz Clubin yhteyteen perustettu Koko Jazz Orchestra vieraili Flame Jazzissa perjantaina levyjulkaisunsa yhteydessä. Rumpali Jussi Lehtosen ja pianisti Jussi Fredrikssonin sävellyksistä koostunut ohjelmisto soitettiin uuden albumin mukaisessa järjestyksessä. 8-henkinen KJO tarjosi runsaslukuiselle yleisölle monipuolisen ja energisen setin. Café Tiljanin hieno akustiikka ihastutti jälleen yleisöä sekä muusikoita. Sali on juuri sopivan soiva ja riittävän kuiva jazzmusiikille. Soitinten balanssi ja erottelevuus olivat vaikuttavia, ja tietenkin akustisen yhtyeen soundi on parhaimmillaan ilman äänentoistoa. Flame Jazz jatkaa hyvillä mielin konsertteja tässä tilassa myös vuonna 2015!

Kuvat: Olli Sulin

Flame-kooste-KJO