Amorandom kiinnosti yleisöä sekä varasta

19.1.2015 Blogi

Aki Rissanen Trio ja visualisti Petri Ruikka esiintyivät perjantaina 16.1.2015 Åbo Svenska Teaterissa täpötäydelle salille. Jazztrion ja animaatioelokuvan yhdistävä Amorandom houkutteli Flame Jazz -yleisön kokemaan poikkeuksellisen täysipainoista poikkitaiteellista elämystä. Pitkäjänteisesti poreilevan musiikin ja kuvan interaktio oli saumattoman sujuvaa. Turkulaisyleisö kiitti hienoa työryhmää näkemyksellisestä esityksestä herkeämättömällä keskittymisellä ja runsain aplodein.

Konsertti oli upea, mutta päivän kohokohdaksi nousi myös Flame Jazzin vuoden 2014 Liekittäjä Olli Sulinin sankariteko. Satunnainen kulkija yritti varastaa Flame Jazzin ainoan maallisen omaisuuden eli kadun varressa pidettävän ison A-ständin. Tästä suivaantuneen Liekittäjä ampaisi perään ja saikin kaverin kiinni keskellä Kauppatoria. Flame Jazz -ständi saatiin takaisin vain pienin vaurioin. Liekittäjä on kyllä tittelinsä ansainnut!

Kuvat: Olli Sulin

aki-rissanen-trio-amorandom-kooste