Flame Jazz Cruisella kotimaisia ja kansainvälisiä jazztähtiä

19.1.2015 Uutiset

Flame_Viking_978x295

Järjestyksessään kuudes Flame Jazz Cruise järjestetään tammikuun lopulla Viking Linen lippulaivalla Viking Gracella. Suosittu risteilykonsepti kokoaa rytmimusiikin ajankohtaiset huiput Itämeren aalloille. Tulevan tapahtuman artisteja ovat huimaan suosioon noussut rap-artisti Redrama, rumpali Teppo Mäkysen luotsaama Teddy´s West Coasters, räjähtävän energinen Nassaun Fasaani sekä paluupäivänä soolona esiintyvä vuoden 2015 Flame Jazz –artisti Verneri Pohjola. Risteilyn artistikattaus täydentyy kansainvälisillä väreillä, kun italialaisyhtye Mauro Negri Buds Quartet sekä romanialaislaulaja Elena Mindrun kokoonpano Elena & The Rom Ensemble esiintyvät Flame Jazz Cruisen laadukkaassa ohjelmassa. Viimeksi mainittu nuorista huipuista koostuva yhtye voitti Suomen Young Nordic Jazz Comets –kilpailun vuonna 2014. Mukana risteilyllä on lisäksi Turun oma poika DJ Åkerblom, joka tunnetaan myös yhtenä Suomen lihaksikkaimmista kontrabasisteista. Flame Jazz Cruisen ohjelmassa on totutusti mukana vauhdikkaat jamisessiot sekä kiinnostavat talk show –keskustelut risteilyn tähtiartistien kanssa.

Normaali risteilylippu oikeuttaa pääsyyn laivan kaikkiin Flame Jazz -tapahtumiin. Varmista pääsysi talviselle musiikkiristeilylle varaamalla lippusi Viking Linelta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja lämpimästä tunnelmasta!

La 31.1.2015 klo 20.55 Flame Jazz Cruise VI (Viking Grace)
Paluu Turun satamaan su 1.2.2015 klo 19.50

Osta lippu täältä!