Flame Jazz Talent Nightissa juhlitaan huippupasunistin levynjulkaisua

20.4.2015 Uutiset

ESSENCE_ ALBUM_COVER 2400PX

Flame Jazz jatkaa nuorten kykyjen nostamista esiin Talent Night –sarjassa perjantaina 24.4. Näkemykselliset ja solistisesti vahvat jazzpasunistit ovat todella harvassa, ja Kasperi Sarikoski on Suomen nuorista pasunisteista ylivoimainen ykkönen. Sarikoski julkaisi Flame Jazz –konsertin alla debyyttialbuminsa Essence, ja Tiljanin levynjulkaisukonsertissa kuullaan Kasperi Sarikoski Nuance –yhtyeen uunituoretta materiaalia. Sibelius-Akatemialla ja Pariisin konservatoriossa opiskellut Sarikoski on tuttu kasvo useiden huippuyhtyeiden riveistä kuten Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana ja Koko Jazz Orchestra. Ikäluokkansa lahjakkaimmista jazzmuusikoista koostuva Kasperi Sarikoski Nuance esittelee vakuuttavalla tavalla suomijazzin valoisaa tulevaisuutta.

Pe 24.4. klo 21 Flame Jazz Talent Night: Kasperi Sarikoski & Nuance @ Café Tiljan (Eerikinkatu 11)

Kasperi Sarikoski – pasuuna
Jere Haakana – kitara
Artturi Rönkä – piano
Vesa Ojaniemi – basso
Jonatan Sarikoski – rummut

Liput 15/10€ (Lippupalvelu, ovelta käteisellä)
Ovet klo 20.