Michael Blicher, Steve Gadd, Dan Hemmer

Kahdeksannella Flame Jazz Cruisella jazzin supertähtiä

26.1.2016 Uutiset

Blicher / Hemmer / Gadd (DK/USA) – Nicole Willis & The Soul Investigators (USA/FI) – Jukka Eskola Soul Trio – Teppo Mäkynen Solo – Kasperi Sarikoski & Nuance – Tomi Salesvuo East Funk Attack – Flame Jazz Jam Session – Flame Jazz Talk Show – Food – Drinks – Fun – Surprises

Suosittu jazzristeily Flame Jazz Cruise suuntaa Itämerelle jo kahdeksatta kertaa. Kuusi hienoa kokoonpanoa esiintyy risteilyn aikana laivan estradeilla. Tammikuinen risteily on erityisesti rumpalien juhlaa, kun laivalle saapuu parhaita kotimaisia muusikoita sekä yksi maailman parhaista rumpaleista, legendaarinen Steve Gadd. Rumpujensoiton suuri innovaattori Gadd esiintyy risteilyllä sielukkaan urkujazzin tunnelmissa tanskalaisten muusikoiden Michael Blicherin ja Dan Hemmerin kanssa.

Flame Jazz Cruisen artistikattaus tarjoaa monenlaisia elämyksiä. Vuoden 2016 Flame Jazz -artisti Teppo Mäkynen esiintyy soolona, ja trumpetisti Jukka Eskola tuo laivalle uuden souljazzia soittavan trionsa. Yökerhon puolella tarjoillaan tanssittavaa soulia ja funkia. Hiljattain uuden kiitellyn albumin julkaissut Nicole Willis & The Soul Investigators saadaan viimein myös Flame Jazz Cruiselle, ja rumpali Tomi Salesvuon energinen East Funk Attack pistää lauantai-iltana vauhtia jazzkansaan.

Jazzristeily tarjoaa lisäksi kiinnostavia Talk Show -keskusteluja artistien kanssa, yllätyksellisiä muusikoiden kohtaamisia jamisessioissa sekä tietenkin hyvää ruokaa ja juomaa!

Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin risteilyn konsertteihin. Tervetuloa laivaan!

Osta liput tästä!

FLAME JAZZ CRUISE VIII OHJELMA

Lauantai 30.1.
21:30 – 22:00 Flame Jazz Talk Show (Retro)
22:00 – 23:00 Kasperi Sarikoski & Nuance (Retro)
23:15 – ? Flame Jazz Jam Session (Retro)
23:00 – 23:45 Jukka Eskola Soul Trio (Vogue)
00:00 – 01:15 Tomi Salesvuo East Funk Attack (Vogue)

Sunnuntai 31.1.
13:00 – 13:45 Teppo Mäkynen Solo (Retro)
14:00 – 16:30 Flame Jazz Jam Session (Retro)
14:30 – 15:00 Flame Jazz Talk Show (Vogue)
15:30 – 16:30 Blicher/Hemmer/Gadd (Vogue)
17:00 – 18:15 Nicole Willis & The Soul Investigators (Vogue)