Kuva: Miikka Pirinen

Teddy´s West Coasters esiintyy loppuunmyydyssä Flame Jazz -konsertissa

29.2.2016 Uutiset

Vuoden 2016 Flame Jazz -artisti Teppo Mäkysen uusi superyhtye esittää uutta kotimaista jazzia Amerikan länsirannikon tyyliin. Kansainvälisesti arvostettu jazzvisionääri Mäkynen on koonnut ympärilleen upean kahdeksanhenkisen yhtyeen tulkitsemaan musiikkiaan. Teddy´s West Coasters julkaisi vuonna 2015 ensialbuminsa Volume 1, jota seurasi pian jatko-osa Volume 2. 

Suomijazzin takuuvarmat nimet kuten Jukka Eskola ja Pope Puolitaival toimivat laadun takeena, ja nousevat jazztähdet Kasperi Sarikoski ja Ville Vannemaa tarjoavat iltaan nuorta energiaa. Luvassa on kepeää ja hyväntuulista jazztaituruutta Café Tiljanin miellyttävässä akustiikassa.

Konsertti on loppuunmyyty, peruutuspaikkoja voi tiedustella Tiketistä tai Åbo Svenska Teaterin lippukassalta. Rumpali Teppo Mäkystä kuullaan Turussa seuraavan kerran perjantaina 1.4. Manuel Dunkel Quartetin riveissä!

Teddy´s West Coasters
Pe 4.3. klo 22 (ovet klo 21)
Cafe Tiljan, Åbo Svenska Teater, Eerikinkatu 13

Teppo Mäkynen – rummut
Pope Puolitaival – alttosaksofoni ja klarinetti
Ville Vannemaa – baritonisaksofoni
Jukka Eskola – trumpetti ja flyygelitorvi
Mikko Karjalainen – trumpetti ja flyygelitorvi
Kasperi Sarikoski – pasuuna
Miika Jämsä – tuuba
Eero Seppä – basso