Ruotsalaisbasisti Anders Jormin konsertoi Turussa

11.4.2016 Uutiset

Ruotsalaisbasisti Anders Jormin on yksi Flame Jazzin kevään odotetuimmista vieraista. Göteborgin yliopiston professorina toimiva Jormin kuuluu maailman jazzbasistien ehdottomaan eliittiin. Basistilla on vahvat siteet Suomeen, ja hänet on valittu myös Sibelius-Akatemian kunniatohtoriksi. Anders Jormin on pohjoismaisen jazzilmaisun keskeisimpiä muusikoita. Lisäksi monipuolinen basisti on työskennellyt myös amerikkalaisten huippuartistien kuten Elvin Jonesin, Joe Henderssonin ja Lee Konitzin kanssa. Perjantaina Café Tiljanin konsertissa Jorminin rinnalla kuullaan vuonna 2014 Yrjö-palkittua rumpali Markku Ounaskaria sekä turkulaisvibrafonisti Severi Pyysaloa.

Anders Jormin (SE) / Severi Pyysalo / Markku Ounaskari

Anders Jormin (SE) – kontrabasso
Severi Pyysalo – vibrafoni
Markku Ounaskari – rummut

Pe 15.4. klo 22.00
Café Tiljan, Åbo Svenska Teater, Eerikinkatu 13
Liput ennakkoon Ticketmasterista 15/10/S-etu 13,5€ (+ palvelumaksu).

Café Tiljanin ovet aukeaa klo 21. Liput ovelta käteisellä.