Johanna Elinan mystiikkaa Monkissa

9.5.2016 Uutiset

Perjantaina Flame Jazzissa esiintyvä Johanna Elina on Tanskassa asuva suomalainen laulaja ja säveltäjä. Hän toimii aktiivisesti eurooppalaisen vaihtoehtoisen jazz- ja popmusiikin sekä vapaan improvisaation kokoonpanoissa. Laulaja tunnetaan palkitun lauluyhtye IKI:n jäsenenä sekä yhteistyöstään legendaarisen trumpetisti Tomasz Stankon kanssa. Johanna Elina julkaisee Turun konsertin alla toisen albuminsa Belonging, jolla artisti luo melodista elektronista äänimaisemaa genrerajoja ylittäen. Levy on tuotettu Islannissa mm. Sigur Rósin taustalla vaikuttaneen Birgir Jón Birgissonin kanssa. Kevään viimeinen Jazzklubi Monkin Flame Jazz -konsertti tarjoilee vahvaa pohjoismaista ilmaisua taitavien muusikoiden esittämänä.

Johanna Elina (FI/SE/DK/NO)
Pe 13.5. klo 21.00
Jazzklubi Monk, Humalistonkatu 3

Johanna Elina Sulkunen (FI) – laulu ja sävellykset
Henrik Olsson (SE) – kitara
Anders Filipsen (DK) – syntetisaattorit
Håkon Berre (NO) – rummut ja rytmit

Liput ennakkoon Tiketistä 15/10 € (+ palvelumaksu)