Osmo Ikonen (kuva Ville Juurikkala)

Huippulaulajia yhdeksännellä Flame Jazz Cruisella

19.9.2016 Uutiset

OSMO IKONEN – NINA MYA – ODDARRANG – MIKKO PETTINEN & HAPPY PEOPLE – Q-CONTINUUM – MARTTI VESALA SOUNDPOST QUINTET – FLAME JAZZ JAM SESSION – FLAME JAZZ TALK SHOW

Lauantaina 24.9. starttaava yhdeksäs Flame Jazz Cruise tarjoaa upean kattauksen kotimaisia rytmimusiikin tähtiä. Hyvän musiikin ystäviä hemmotellaan tällä kertaa soul-teemalla, kun alan kovimmat artistit vyöryvät Viking Gracelle.

Sunrise Avenuesta ja SuomiLOVE -ohjelman bändistä tuttu Osmo Ikonen valloittaa kuulijat umpimusikaalisuudellaan sekä tuoreen levynsä materiaalilla. Osmoa kuullaan myös sellon varressa, kun kansainvälisesti menestynyt Oddarrang tunnelmoi paluupäivänä Retrossa. Risteilyn musiikkitarjonnan lauantaina aloittaa saksalaiselle Ozella-levy-yhtiölle juuri debyyttinsä levyttänyt Martti Vesala Soundpost Quintet. 2000-luvun alulla loistaneesta Quintessence -yhtyeestä alkunsa saanut Q-Continuum soittaa Voguessa harvinaisen come back -keikan Tuomo Prättälän tähdittämänä. Lahjakas Nina Mya tuo laivalle uuden nimekkään yhtyeensä vieden yleisön spirituaalisen jazzin ja soulin maailmoihin. Flame Jazz Cruisen sunnuntain kruunaa multi-instrumentalisti Mikko Pettisen upea 11-henkinen Happy People -orkesteri.

Flame Jazz Cruise 9 kerää kotimaisten soul- ja jazzlaulajien kerman Itämerelle – jameja ja muita yllätyksiä unohtamatta!

Flame Jazz Cruise 9
La 24.9. klo 20.55 (paluu su 25.9 klo 19.50)
Viking Grace
Liput: Viking Line

OHJELMA:

La 24.9.

21.30 Flame Jazz Talk Show (Retro)
22.00 Martti Vesala Soundpost Quintet (Retro)
23.00 –> Flame Jazz Jam Session (Retro)
23.00 Q-Continuum (Vogue)
00.00 Osmo Ikonen (Vogue)

Su 25.9.

13.00 Oddarrang (Retro)
14.00 –> Flame Jazz Jam Session (Retro)
14.30 Flame Jazz Talk Show (Vogue)
15.30 Nina Mya (Vogue)
17.00 Mikko Pettinen & Happy People (Vogue)