Kuva: Jetro Sarikoski

Pasunisti Kasperi Sarikoski tuo kansainvälistä soundia perjantain Flame Jazz -iltaan!

4.11.2021 Uutiset

Kasperi Sarikoski tuo Suomeen kansainvälisen ja dynaamisen huippukvintettinsä. Uuden levyn julkaisua juhlistava yhtye esittää Sarikosken säveltämää modernia akustista jazzia. Logomon Flame Jazz -iltaan voi osallistua myös etänä Keikalla.fi-palvelussa.

Pasunisti ja säveltäjä Kasperi Sarikosken (s.1988) johtaman Reignition-yhtyeen jäsenet ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta he kohtasivat toisensa maailman risteyksessä, New Yorkissa. Sarikoski muutti New Yorkiin elokuussa 2017 täydentämään Sibelius-Akatemian maisteriopintojaan maineikkaaseen Juilliard Schooliin, trumpetisti Wynton Marsalisin johtamalle jazzlinjalle. Opintovuosina syntyi oma yhtye ja toinen oma levy, paikallisen Outside Musicin viime vuoden lokakuussa julkaisema 3+1. Levynjulkaisu jäi koronan varjoon, mutta nyt Sarikosken sävellyksiä päästään vihdoin kuulemaan livenä.

Viiden muusikon Reignition ei ole soinniltaan samanlainen kuin levyllä 3+1, jonka ytimessä on Sarikosken, chileläisen basistin Simón Willsonin ja italialaisen rumpalin Francesco Ciniglion trio. Vain yhdellä levyn kappaleella vieraillut yhdysvaltalainen pianisti Christian Li täydentää kolmikon nyt kvartetiksi ja UMOn saksofonisti Jouni Järvelä vielä kvintetiksi.

Nuance-yhtyeestään aiemmin tunnettu Kasperi Sarikoski toimii nykyään UMO Helsinki Jazz Orchestran pasuunasektion äänenjohtajana. Sarikoski esiintyi UMOn kanssa ensimmäisen kerran vuonna 2004 ollessaan vasta 16-vuotias. Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen jälkeen hän päätyi akatemian jazz-osastolle ja valmistui maisteriksi vuonna 2013. Opintoihin sisältyi myös vaihto-opiskelujakso Pariisin konservatoriossa. Kotimaisista artisteista hän on työskennellyt mm. Teppo Mäkysen, Jukka Perkon ja Henrik Otto Donnerin kanssa.

 

Reignition (FI/US/IT/CL)
Pe 5.11.2021 klo 19
Move-sali, Logomo ja Keikalla.fi
Junakatu 9, Turku

Kasperi Sarikoski – pasuuna
Jouni Järvelä – saksofoni
Christian Li – piano
Simón Willson – basso
Francesco Ciniglio – rummut

Ennakkoliput Logomon livekeikalle: Lippu.fi
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
S-etu 18 € (max 2 etua / asiakas, ei bonusta)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

Konsertti järjestetään Move-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk. Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Huomioithan, että konsertti kuvataan ja tallennetaan! Mikäli seuruettasi ei saa kuvata, ota yhteyttä sähköpostitse info@jazzcityturku.fi.

Tapahtumassa ei ole käytössä koronapassia. Konsertissa noudatetaan voimassaolevia ravintolarajoituksia, ja myynnissä on normaalia pienempi määrä lippuja. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa.

Konsertti striimataan Logomosta livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan.

Stream-liput: Lippu.fi
Peruslippu 9,90 €
Kannatuslippu / perhelippu 19,90 €

Stream-liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. Lippukoodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta.

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk