Kuva: Vanessa Riki

Flame Jazz -vuosi käynnistyy Seppo Kantosen johdolla!

11.1.2024 Uutiset

Vuoden ensimmäiselle Flame Jazz -keikalle päästään perjantaina Logomon Move-salissa, kun lavalle astelee pianovirtuoosi Seppo Kantonen tyylikkään trionsa ja uusien sävellystensä kanssa!

Kevätkauden avauskeikalla kuullaan poikkeuksellisen ansioituneiden jazzkonkareiden uutta kokoonpanoa. Pitkän linjan pianisti ja säveltäjä Seppo Kantonen tekee odotetun paluun jazzissa perinteisen piano-basso-rummut -trion pariin yhdessä Antti Lötjösen ja Markku Ounaskarin kanssa. Yhtye on perustettu alkuvuodesta 2023, jolloin se ryhtyi harjoittelemaan aktiivisesti Kantosen tuoreita sävellyksiä. Trion debyyttiesiintyminen kuultiin joulukuussa Kantosen 60-vuotisjuhlakonsertissa Hietsun Paviljongissa, Helsingissä. Uusi huippuyhtye pääsee tositoimiin alkuvuodesta 2024 Jazzliiton ja Vapaiden äänien mittavalla yhteistyökiertueella, joka saapuu Turkuun perjantaina 12. tammikuuta.

“Bändin ilmaisullinen kieli on vapaahko, mutta sävellettyyn pohjautuva. Omasta mielestäni olen vasta viime aikoina löytänyt mieleiseni sekoituksen konsonansseista ja dissonansseista. Kappaleitteni tunnelmaa tukevat Markku Ounaskarin kaunis rumpusoundi ja Antti Lötjösen rytmisesti vahva basismi – molempien ollessa myös herkkiä ja nopeita reagoimaan uusiin tilanteisiin. Kaiken kaikkiaan pyrkimys selkeään ilmaisuun on mielestäni trioa parhaiten kuvaava luonnehdinta.” – Seppo Kantonen

Flame Jazz: Seppo Kantonen Trio
Pe 12.1.2024 klo 19
Move-sali, Logomo
Junakatu 9, Turku

Seppo Kantonen – piano, sävellykset
Antti Lötjönen – kontrabasso
Markku Ounaskari – rummut

Ennakkoliput: Lippu.fi
Peruslippu 25 €
Eläkeläiset 23 €
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15 €

Lipunmyynti myös Logomo Kitchenin baaritiskillä konserttipäivänä klo 18 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Move-saliin Kitchenin ovesta Logomo-sillan vierestä.