Suomi kohtaa Ruotsin jazzklubi Monkissa

1.10.2013 Uutiset

Huippuyhtye Kannaste-Olding 4 juhlistaa kiertueellaan 10-vuotista taivaltaan. Flame Jazzin perjantai-illassa on tiedossa jazzillinen Suomi-Ruotsi –ilottelu, kun maiden ykkösnyrkit saapuvat jazzklubi Monkin tulikuumaan hornankattilaan.

Saksofonisti Jussi Kannaste tunnetaan monipuolisena muusikkona, joka taipuu uskottavasti vahvasta rytmisestä virtuositeetista lyyriseen ilmaisuun. Päivätyönään Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmää johtava Kannaste tuo Turkuun pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa ruotsalaiskitaristi Hans Oldingin. Aikanaan Pariisissa toisensa tavanneen kaksikon yhteistyö on jalostunut vuosien saatossa poikkeuksellisen saumattomaksi. Turussa kuultavaa kvartettia täydentää ruotsalainen basisti Filip Augutsson sekä Turussakin aikanaan vaikuttanut rumpali Ville Pynssi.

Tervetuloa kannustamaan Suomi voittoon tai ainakin tasapeliin!

 

Pe 4.10 klo 21 Kannaste-Olding 4 (Jazzklubi Monk, Humalistonkatu 3)

Jussi Kannaste – saksofoni

Hans Olding (SWE) – kitara

Filip Augustsson (SWE) – basso

Ville Pynssi – rummut 

 

Liput 8/6€ (8Raita Record Shop)