Tamperelaisyhtye Rakka perjantaina Monkiin

4.2.2014 Uutiset

RakkaFlame Jazz -konserttisarja jatkuu hiljattain New Yorkissa New Cut -tapahtumassa menestyksekkäästi esiintyneen Rakka-yhtyeen keikalla. Persoonalliseksi kehuttu ryhmä julkaisee Suomen kiertueellaan uuden albuminsa Mykorritsan valtakunta.

Instrumentaaliyhtye Rakka on Tampereen seudun huippumuusikoista koostuva kvintetti. Yhtye esittää Kusti Vuorisen, Masa Orpanan ja Ville Rauhalan sävellyksiä, joissa on vaikutteita muun muassa jazzista, bluesista, gospelista, kansanmusiikista ja vanhasta tanssimusiikista. Musiikki on yhtä aikaa uutta ja perinteikästä. Sointimaailmoissa käytetään raikkaasti rinnakkain jazzyhtyeelle tyypillisiä sävyjä ja uudenlaisia sointiyhdistelmiä. Rakka on rosoisen kaunis yhdistelmä rytmi- ja kansanmusiikin kiehtovia elementtejä väritettynä rohkealla improvisaatiolla.

 

Pe 7.2.2014 klo 21 Rakka, Jazzklubi Monk (Humalistonkatu 3)

Masa Orpana – saksofoni, huilu
Kusti Vuorinen – haitari, urut
Tommi Kolunen – trumpetti
Ville Rauhala – basso
Janne Tuomi – rummut

Ovet klo 20.30, showtime 21.30.

Liput: 8/6€ (8Raita Record Shop)