Jazzprofessori tulkitsee Herbie Hancockin musiikkia

21.3.2016 Uutiset

Pianisti Herbie Hancock on yksi historian suurimmista jazzmuusikoista. Jazzklubi Monkin perjantai-ilta omistetaan kokonaan Hancockin musiikille, ja materiaalia saapuu tulkitsemaan jazzmusiikin professori Jukkis Uotila yhtyeineen. Säveltaiteen valtionpalkinnon vuonna 2011 saaneen taiteilijan ura afroamerikkalaisen musiikin sanansaattajana on vertaansa vailla. Alunperin rumpalina tunnettu Uotila on työskennellyt myös pianistina jazzin suurten nimien kuten Billy Cobhamin, Billy Hartin ja Randy Breckerin kanssa.

Pitkäperjantain Flame Jazzissa kuullaan jazzprofessorin rinnalla kotimaisia huippuja. Rumpali Jussi Lehtonen ja basisti Sampo Tiittanen kuuluvat Uotilan luottomuusikoihin jo vuosien takaa. Yrjö-palkittu saksofonisti Joonatan Rautio tunnetaan instrumenttinsa ylivertaisena virtuoosina. Jazzklubi Monkin konsertissa yleisö pääsee aistimaan mestarien taitoa lähietäisyydeltä.

Jukkis Plays Herbie
Pe 25.3. klo 21.00
Jazzklubi Monk, Humalistonkatu 3, Turku

Jukkis Uotila – Rhodes
Joonatan Rautio – saksofoni
Sampo Tiittanen – basso
Jussi Lehtonen – rummut

Liput ennakkoon Tiketistä: 15/10€ (+ Tiketin palvelumaksu)
Lippuja on saatavilla myös ovelta.