Jerry Bergonzi Quartet

Huippusaksofonisti Jerry Bergonzi perjantaina Flame Jazzissa

13.9.2016 Uutiset

Syksyn Flame Jazz -konsertit Café Tiljanissa käynnistyvät perjantaina 16.9. kansainvälisen supertähden vierailulla. Jerry Bergonzi on modernin jazzin tärkeimpiä muusikoita – Miles Davisin, Dave Brubeckin ja John Scofieldin kanssa soittanut saksofonisti on toiminut kansainvälisen jazzin huipulla jo 70-luvun New Yorkista lähtien. Saksofonisti-ikoni Michael Brecker kuvaili aikoinaan Bergonzia ”maailman parhaaksi saksofonistiksi”. Mestari kiertää Euroopan kiertueella loistavan pohjoismaisen trion solistina.

Tervetuloa kansainvälisen huippujazzin pariin!

Jerry Bergonzi Quartet (USA/DK/FI)
Pe 16.9. klo 22.00
Café Tiljan, Eerikinkatu 13

Jerry Bergonzi – saksofoni
Carl Winther – piano
Johnny Åman – basso
Anders Mogensen – rummut

Liput: 20 € / opiskelijat ja eläkeläiset 15 € (Ticketmaster+palvelumaksu)
Liput ovelta käteisellä.
Ovet avataan klo 21.00.