Jukka Eskola Soul Trio. Kuva: Sissi Vuorjoki.

Jukka Eskola Soul Trio päättää Jazz City Turun upean syyskauden!

12.12.2019 Uutiset

Jazz City Turun syyskausi päättyy perjantaina suomijazzin supertähtien seurassa loppuunmyydyssä Bar Ö:ssä. Jukka Eskola Soul Trion musiikki on rouheaa svengiä ja sielukasta jazzia yhdistettynä Etelä-Amerikan rytmeihin.

Jukka Eskola Soul Trion musiikilliset esikuvat ovat peräisin pääasiassa 1950- ja 60-luvuilta, ja musiikin avainsanoina ovat juurevuus, rytmi ja svengi. Trio on hurmannut hienostuneella dynamiikallaan niin kuulijat kuin kriitikotkin. Kolmikko on hiljattain julkaissut toisen pitkäsoittonsa. Steamy!-albumin uudet kappaleet esittelevät entistä vapautuneemman yhtyeen, joka haastaa itseään soitannollisesti uskomattomiin suorituksiin.

Trioa johtaa television monista musiikkiohjelmistakin tuttu trumpetisti Jukka Eskola, rumpuja soittaa Teppo Mäkynen ja Hammond-urkuja Mikko Helevä. Nämä kotimaisen jazzin ehdottomat virtuoosit vakuuttavat niin taidoillaan kuin positiivisella energiallaan. Jokaisesta soittajasta huokuu musiikin ilo, ja yhteissoitto toimii luontevasti kuin hengitys. Yhtyeen musiikki koostuu originaaleista sävellyksistä sekä muutamista tarkkaan valikoiduista gospel- ja soul-vaikutteisista lainakappaleista. Bossa nova- ja sambarytmit sulautuvat monipuoliseen soul jazz -kokonaisuuteen saumattomasti.

Jukka Eskola Soul Trion musiikissa on taikaa, joka pyyhkii takuuvarmasti joulustressin ja arkihuolet pois!

 

“He is a master of many styles, although his main approach is a crisp mellow profile that melds perfectly with Mäkynen’s light brushwork.” – All About Jazz

 

Jukka Eskola – trumpetti
Mikko Helevä – urut
Teppo Mäkynen – rummut

Jukka Eskola Soul Trio
Pe 13.12.2019 klo 19.00
Bar Ö
Linnankatu 7, Turku

Ennakkoliput: Tiketti
Normaali 18 €
Eläkeläiset 15 €
Opiskelijat 10 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!