Saksofonisti Joonatan Raution ilmiömäinen trio esiintyy perjantain striimikonsertissa!

28.1.2021 Uutiset

Flame Jazzin verkkokonserttisarja saa jatkoa perjantaina 29.1. saksofonivirtuoosi Joonatan Raution ja jazzmestari Jukkis Uotilan tähdittämänä. Striimikeikat näkyvät nyt myös Jazz City Turun verkkosivulla.

Saksofonitaituri Joonatan Raution pidäkkeetön ilmaisu on hämmästyttänyt yleisöjä Suomessa ja kansainvälisesti jo vuosia. Perjantain Flame Jazz -illassa kuullaan hänen uusia sävellyksiään loistavan rytmisektion seurassa. Ilmaisuvoimaisen trion musiikillinen lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. Kontrabassoa Turun striimikeikalla soittaa monista nuoren sukupolven jazzyhtyeistä tuttu Joonas Tuuri, ja rummuissa liekehtii kotimainen mestarimme, jazzin supertähti Jukkis Uotila. Muusikoiden yhteissoitosta huokuu riemullinen vapaus, joka ylittää kaikki rajat!

Joonatan Rautio (s. 1973) on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran suomalaisen jazzmusiikin saralla soittajana, säveltäjänä ja pedagogina. Rautiolle on myönnetty Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinto vuonna 2010 ja hän on saanut Pori Jazz Vuoden taiteilija -tunnustuksen jo vuonna 2001. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Randy Breckerin, Jon Balken, Anders Jorminin ja UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa, sekä johtanut useita omia kokoonpanojaan.

 

Turussa toistaiseksi 10.2. asti voimassa olevan 10 henkilön kokoontumisrajoituksen vuoksi alkuvuoden konsertteihin ei oteta lainkaan saliyleisöä.

Joonatan Rautio – saksofoni
Joonas Tuuri – kontrabasso
Jukkis Uotila – rummut

Flame Jazz Stream: Rautio/Uotila/Tuuri
Pe 29.1.2021 klo 19
Facebook Live ja www.jazzcityturku.fi

Kannatusliput: Tiketti
Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €

Konsertti striimataan livenä Flame Jazzin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla: facebook.com/jazzcityturku/live. Konsertti näkyy viikonlopun ajan myös Jazz City Turku -verkkosivulla: www.jazzcityturku.fi. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä: tiketti.fi/jazzcityturkustream. Keikka on katsottavissa Facebookissa 5.2. asti, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.