Kuva: Perttu Saksa

Kiehtova Kadi Vija Key Project huipentaa Flame Jazzin striimikevään!

13.5.2021 Uutiset

Flame Jazzin kevään viimeinen verkkokonsertti tarjoillaan perjantaina 14.5. Keikalla.fi-palvelussa. Jazziltaa vietetään äänitaitelija Kadi Vijan johdolla levynjulkaisukiertueen merkeissä. Konsertti striimataan suorana lähetyksenä Turun Bar Ö:stä, ja se on katseltavissa seitsemän päivän ajan.

Kadi Vija Key Project on ilmiömäisen jazzlaulaja Kadi Vijan ympärille syntynyt innovatiivinen ja tunteita herättävä yhtye. Kvartetin omaperäinen instrumentaatio – laulu, bassoklarinetti, kitara ja rummut – luo maagisen ja vangitsevan soundin, jota Vijan äänitaide tukee saumattomasti.

Yhtye julkaisi ensilevynsä Roaming In The Contemporary Society To Make Peace With It toukokuussa 2020 turkulaisen levy-yhtiö Flame Jazz Recordsin toimesta, mutta pandemian vuoksi levynjulkaisukiertue siirtyi vuodella eteenpäin. Nyt Jazzliiton minikiertueella oleva kvartetti saapuu Turkuun, ja verkon välityksellä levynjulkaisutunnelmista saadaan nauttia ympäri maailman. Kokoonpano koostuu Suomen ykkösrivin jazzareista: bassoklarinettia soittaa turkulaislähtöinen Max Zenger, kitarassa taituroi Tuomo Dahlblom ja rummuissa kuullaan Herd-yhtyeestäkin tuttu Tuomas Timonen.

Vuonna 2018 Sibelius-Akatemiasta maisteriksi valmistunut suomalais-virolainen Kadi Vija (s. 1985) on tunnettu improvisaatiotaidostaan ja kyvystään käyttää ääntään instrumentaalisesti. Vijan persoonallinen lähestymistapa laulamiseen on ehtinyt herättää myös kansainvälistä huomiota. Moderni jazz, elokuvamusiikki sekä arjen pienet ilmiöt inspiroivat Kadi Vijaa säveltäjänä. Hän tavoittelee musiikissaan mukavuusalueensa sekä tuntemattoman välistä balanssia, ja tekee sen äärimmäisen vilpittömästi.

“Kadi Vija on kuin harvinainen soitin” – Katri Kallionpää, HS

“Yksi Suomen mielenkiintoisimpia ääniä, ja parhaita sellaisia” –  Klaus Wing, Bassoradio

 

Konsertti striimataan Turun kulttuurikuppila Bar Ö:stä livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan. Turussa 14.5. asti voimassa olevan 6 henkilön kokoontumisrajoituksen vuoksi konserttiin ei oteta lainkaan saliyleisöä.

Kadi Vija – laulu
Max Zenger – bassoklarinetti
Tuomo Dahlblom – kitara
Tuomas Timonen – rummut

Flame Jazz Stream: Kadi Vija Key Project
Pe 14.5.2021 klo 19
Keikalla.fi

LIPUT: Lippu.fi
Peruslippu 9,90 €
Kannatuslippu / perhelippu 19,90 €

Liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. Lippukoodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta.

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk