XY Quartet tuo terveiset Italian jazzkentän huipulta!

22.10.2021 Uutiset

Flame Jazzin kansainväliset konsertit jatkuvat lauantaina 23.10. Logomossa. Innovatiivinen XY Quartet on yksi italialaisen jazzkentän arvostetuimmista yhtyeistä. Konsertista pääsee nauttimaan jälleen myös etänä Keikalla.fi-palvelussa!

Saksofonisti Nicola Fazzini ja basisti Alessandro Fedrigo perustivat XY Quartetin vuonna 2011. Heidän musiikissaan yhdistyvät omaperäisellä tavalla kaksi taiteilijasielua ja kaksi erilaista mutta toisiaan tukevaa näkökulmaa, Fazzinin X ja Fedrigon Y. Yhtyeen omintakeisen soundin täydentävät Saverio Tascan lämmin vibrafoni ja Luca Colussin taidokkaat rummut. Nelikko on julkaisuut kolme albumia, Idea F,  XY ja Orbite, joista viimeisin on omistettu maailman ensimmäiselle avaruuslentäjälle, kosmonautti Juri Gagarinille.

XY Quartet lähestyy säveltämistä erilaisia innovatiivisia tekniikoita soveltaen. Yhtyeen musiikissa kuuluu tutkiva ote tyylilajeihin aina jazzista uuteen taidemusiikkiin, progesta post-minimalismiin ja popista uusimpiin New Yorkin trendeihin. Eri tyylilajit yhdistyvät luovalla tavalla kvartetin omaksi kieleksi, ja tuloksena syntyy ainutlaatuista “beyond-jazz”-musiikkia, jota saadaan kuulla lauantai-illan Flame Jazz konsertissa Logomossa ja Keikalla-fi-palvelussa.

“Once you get into XY’s game, you’ll be fascinated by it. Excellent.” – Enrico Bettinello, Il Giornale della Musica

Nicola Fazzini – saksofoni
Alessandro Fedrigo – basso
Saverio Tasca – vibrafoni
Luca Colussi – rummut

XY Quartet
La 23.10.2021 klo 19
Move-sali, Logomo ja Keikalla.fi
Junakatu 9, Turku

Ennakkoliput Logomon livekeikalle: Lippu.fi
Peruslippu 20,5 €
Eläkeläiset 18,5 €
S-etu 18 € (max 2 etua / asiakas, ei bonusta)
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15,5 €

Konsertti järjestetään Move-salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk. Lipunmyynti myös konserttipäivänä Logomo Kitchenissä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Huomioithan, että konsertti kuvataan ja tallennetaan! Mikäli seuruettasi ei saa kuvata, ota yhteyttä sähköpostitse info@jazzcityturku.fi.

Tapahtumassa ei ole käytössä koronapassia. Konsertissa noudatetaan voimassaolevia ravintolarajoituksia, ja myynnissä on normaalia pienempi määrä lippuja. Varsinais-Suomessa suositellaan kasvomaskin käyttöä julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa. Konserttiin saapuminen on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa.

Konsertti striimataan Logomosta livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan.

Stream-liput: Lippu.fi
Peruslippu 9,90 €
Kannatuslippu / perhelippu 19,90 €

Stream-liput myynnissä ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupassa, ei myyntipisteillä. Lippukoodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta.

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk